Een contract of algemene voorwaarden nodig?

Ieder bedrijf is anders. Er bestaat in zijn algemeenheid dan ook niet zoiets als het ‘ideale’ contract of de ‘perfecte’ algemene voorwaarden. Uiteraard zijn er vele voorbeelden te vinden van ‘geleende’ juridische teksten, maar helaas zien wij vaak dat cliënten hiermee iets gaan gebruiken dat onnodig is en dat in veel gevallen zelfs nadelig voor hen zelf.

 

Het ‘ideale’ contract en ‘perfecte’ algemene voorwaarden’ voor u of voor uw bedrijf bestaan wel. Deze maken wij graag als volgt voor u. 

  1. Om te weten wat bij u past, maken wij graag eerst kennis. U vertelt iets over uw bedrijf, wat u drijft en welke (juridische) risico’s u ziet.
  2. Aan de hand van dit gesprek (dat overigens ook telefonisch kan plaatsvinden) maken wij voor u een contract dat perfect aansluit op uw bedrijfsvoering en rekening houdt met uw wensen.
  3. Graag hebben wij hierna nogmaals contact met u. Dit geeft ons de gelegenheid om aan u uit te leggen wat wij hebben gedaan en wat de betekenis is van uw nieuwe juridische tekst. Juridische teksten worden immers pas effectief als u weet hoe u ze moet gebruiken.

Stip levert #Betaalbare kwaliteit ook voor startende ondernemers. Een prijsafspraak is dus geen enkel probleem. 

Wilt u alleen een tekst laten checken of wilt u werken vanuit een bestaande tekst? Uiteraard helpen wij u graag!

Meld uw zaak aan en wij proberen nog vandaag contact op te nemen.

Laat ons u helpen!

Tekenen bij het kruisje? Ik dacht het niet!

Natuurlijk snappen wij dat de dingen niet onnodig op de spits wil drijven en dat u graag ‘zaken wilt doen’. Dit is immers precies wat wij bedoelen met onze kernwaarde #Meer dan advocatuur. Toch is een eerste contract vaak niet meer dan een eerste bod en is er daarna voor u nog veel te winnen.

Onderhandelen zit in ons bloed. Wij zetten graag (#De puntjes op de i) en zijn gewend om voor u onderste uit de kan te halen.

Heeft u helemaal geen zin of geen tijd voor een onderhandeling, maar wilt u gewoon dat wij het contract voor u lezen en de risico’s in kaart brengen? Uiteraard helpen wij u graag!

Meld uw zaak aan en wij proberen nog vandaag contact op te nemen. 

Laat ons u helpen!