Over Stip

Stip is een advocatenkantoor dat zich richt op zakelijk-juridische problemen. Stip focust zich daarbij vooral op ondernemers. Zowel als het goed gaat (Contracten en Algemene VoorwaardenOndernemingsrecht, Huurrecht, bouw en vastgoedrecht, Arbeidsrecht, FranchiseIntellectueel Eigendomsrecht), als er conflicten of problemen zijn (IncassoBeslag en ExecutieProcedures) en zelfs als het dreigt fout te gaan (Faillissementsrecht).

Wij pakken zaken soms net even anders aan, zoals u ziet aan onze kernwaarden.

 

De vijf kernwaarden van Stip


1. Een stip op de horizon

Stip biedt u graag een stip op de horizon. Hoe groot uw problemen ook zijn en hoe deze ook zijn veroorzaakt, Stip stippelt graag de route met u uit die tot een oplossing leidt. Via een procedure als het moet, op andere wijze als het kan.


2. De puntjes op de i

Stip zet graag de spreekwoordelijke puntjes (stipjes) op de i. Als kantoor gaat Stip altijd een stap verder om voor u het onderste uit de kan te halen. Mr. Gert Poot heeft altijd op grote advocatenkantoren gewerkt en weet dus hoe het vak op het hoogste niveau moet worden uitgeoefend. Op die kantoren heeft hij altijd een maximaal onderhandelingsresultaat bereikt en heeft hij nog nooit een procedure verloren. Stip heeft deze tradities vooralsnog voortgezet.


3. Persoonlijk, bereikbaar en flexibel

Stip is stipt, maar ook flexibel, bereikbaar en klantgericht. Stip denkt 24/7 met u mee, dus ook ná 17,30 uur als veel andere kantoren gesloten zijn. De uitspraak ‘Maandag bent u de eerste.’ zult u bij Stip dus niet horen.


4. Meer dan advocatuur

Een probleem of wens is vaak niet alleen juridisch, maar heeft ook persoonlijke, commerciële en financiële dimensies. Stip is meer dan advocatuur in die zin dat wij in staat zijn met een juridische bril naar uw probleem te kijken, maar óók in staat zijn om die juridische bril af te zetten als het nodig is. Het winnen van een procedure tegen uw belangrijkste afnemer betekent juridische winst, maar kan commercieel verlies betekenen als u deze afnemer hiermee verliest. Anderzijds maken wij vaak mee dat achter een louter juridische vraag een ander probleem met meerdere facetten schuilgaat. Ook dan is een zuiver juridisch antwoord niet genoeg.


5. Betaalbare kwaliteit

Onderhandelen zit in ons bloed. Niet alleen voor u, maar ook voor onszelf: hierdoor hebben wij onze eigen vaste kosten voor huisvesting, ict, verzekering etc. laag kunnen houden.  Het gevolg is dat ook de uurtarieven van Stip relatief laag zijn. U als klant profiteert dus van een maximale uitkomst, voor minimale kosten.

Wilt u van tevoren een inschatting van de kosten? Dit is uiteraard geen enkel probleem!