kiyoh-klantenvertellen

9.8
Ik ben uitstekend geholpen met een schuld zaak van mijn ex. Ik werd geinformeerd en op de hoogte gehouden van de voortgang. Mr. Poot heeft echt zijn best gedaan om mijn geld terug te winnen en hij was ook heel eerlijk vanaf het begin over de kleine kans dat ik mijn geld ooit terug krijg van mijn ex. Geen valse hoop gecreërd. Wat mij betreft is Stip Advocatuur echt een aanrader.
-
8
- Antwerpen
9.6
Fijn persoonlijk contact, snelle reacties en denkt mee met de kosten voor de klant.
- Delft
10
- Utrecht
10
Stip Advocatuur heeft ons met verschillende vraagstukken (onder andere huurrecht en contracten) erg prettig geholpen. Wij kennen dit kantoor als een kantoor dat proactief meedenkt en altijd nét een stap verder wil gaan.
- Amsterdam
10
Gert is niet alleen kundig en deskundig, maar ook heel alert en denkt mee met waar de organisatie behoefte aan heeft en weet zaken scherp en compleet te formuleren.
- Rotterdam
9
Stip Advocatuur heeft mij erg goed geadviseerd. In hun communicatie zijn ze heldere en duidelijke. Mr. Poot heeft echt de tijd genomen om naar mijn verhaal te luisteren en zich te verdieping in mijn vraagstuk.
- Rotterdam
10
Geheel belangeloos en zeer vakkundig te woord gestaan.
- Rotterdam
10
Na verschillende gesprekken tijdens onze oriëntatiefase met diverse advocatenkantoren, hebben wij gekozen voor Stip Advocatuur. Achteraf een geweldige keuze. Gert is erg betrokken, schakelt snel, en heeft ons geweldig bijgestaan met zijn deskundigheid en advies. Bedankt hiervoor.
- Delft
10
Erg goed geholpen door Stip Advocatuur. Denkt out-of-the box mee en verdiept verder in mijn vraag dan ik had verwacht. Communicatie, afhandeling, betrokkenheid, alles top.
- Schiedam
50 customers rate us with a 9.6/10

kbp_general

Klanten van Stip advocatuur geven gemiddeld een: No gemiddelde available

No gemiddelde available Gebaseerd op No aantalbeoordelingen available onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl. No percentageaanbeveling available% van de klanten beveelt Stip advocatuur aan!
Totaal oordeel No totaal_oordeel available

“kbp_general” – displays the general statistics


“kbp_loop” – displays the reviews from customers


“kbp_review” – displays the last few reviews from customer depending on the settings

SideShowMedia

Beoordelingen Stiplaw

9,6 met 50 beoordelingen
  • 9,6
  • 9,6
  • 9,5
  • 9,6
  • 9,7

 

1

Beoordelingen Stiplaw

9,6 met 50 beoordelingen
  • 9,6
  • 9,6
  • 9,5
  • 9,6
  • 9,7

2

50 beoordelingen

3

9,6 op Klantenvertellen (50 beoordelingen)